18 / 07 / 2024

Ankara Çayyolundaki arazi kavgası

Ankara Çayyolundaki arazi kavgası

İki belediyenin arasında yaşanan arazi kavgasında vatandaşlar mağdur oldu. Yenimahalle’nin sattığı arsaya Çankaya’nın inşaat izni vermediği ortaya çıktı

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de İzmir'de KDV'den muaf arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve İzmir'de yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

3 ildeki 24 adet yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satışta! Milli Emlak ihale Nisan 2024! 

Bolu, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan 24 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Ankara Çayyolundaki arazi kavgası Haberi

Ankara Çayyolundaki arazi kavgası

Ankara'nın en gözde yerleşim bölgelerinden olan Çayyolu, 2012 yılında Yenimahalle sınırlarından çıkarılarak Çankaya ve Etimesgut ilçelerine bağlandı. Yenimahalle'nin Dodurga ve Alacaatlı mahallelerinin çevre yolu içinde kalan kısmı ile Çayyolu, Ahmet Taner Kışlalı, Ümit, Koru, Konutkent ve Yaşamkent mahalleleri, Çankaya'ya katılırken Şehitali, Aşağıyurtçu, Yukarıyurtçu, Ballıkuyumcu ve Fevziye mahalleleri, Etimesgut'a bağlandı. CHP'li Yenimahalle Belediyesi'nden Çayyolu bölgesindeki arazileri isteyen CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, konu ile ilgili herhangi bir sonuç elde edemeyince Ankara Adliyesi'ne giderek Yenimahalle Belediyesi'ni dava etti.


ARSAMIZA ÇİVİ ÇAKAMIYORUZ

SABAH Ankara tarafından gündeme getirilen iki CHP'li belediyenin arasında yaşanan arsa kavgasının en çok vatandaşı mağdur ettiği ortaya çıktı. Yenimahalle Belediyesi kendisine ait olan bazı arazileri vatandaşa satınca Çankaya Belediyesi'nin arazileri satın alan vatandaşlara zorluk çıkardığı iddia edildi. İki belediye arasındaki...