29 / 04 / 2024

ankara çed

ankara çed

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Beypazarı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı Ayvaşık projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

TÜED Ankara'da emeklileri ev sahibi yapacak!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, binlerce emeklinin ev sahibi olamadığı için kira derdiyle boğuştuğunu belirterek, bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini ve başlatılan konut projesinin ilk etabının Ankara'da hayata geçirileceğini söyledi....

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Aşağıobruk tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da yapılacak.

Sincan TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesinin ÇED tarihi 20 Haziran!

Ankara İli, Sincan İlçesi İncirlik Mahallesin tesis edilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattının ÇED toplantısı 21 Haziran 2016 tarihinde saat 11:00'da gerçekleşecek.

ankara çed Haberi

ankara çed

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankara ili, Mamak İlçesi, Kıbrıs Mahallesi, Çalımseki Mevkii'nde Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri : Mamak Kıbrıs Köylüleri Sağlık Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği


Toplantı Yerinin Adresi : Kıbrıs Köyü Otobüs Son Durağı


Toplantı Tarihi : 17/03/2017

Toplantı Saati :...