25 / 07 / 2024

Ankara çevre düzenleme

Ankara çevre düzenleme

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında, uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

İç Mimarlar Odası’ndan İmar Yönetmeliği'nde düzenleme talebi!

İç Mimarlar Odası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde düzenleme yapılmasını talep etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliği'nde kritik düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 31520 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile bir kritik düzenleme yapıldı...

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 96 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören, Akyurt, Kahramankazan, Çubuk, Altındağ, Mamak, Kalecik ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 96 gayrimenkulü satıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ'den Ankara Sincan'a 399 yeni konut!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 3. Bölge 3. Etap 399 Adet Konut (+3KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ankara çevre düzenleme Haberi

Ankara çevre düzenleme

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında, uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.


Büyükşehir ekipleri, darbecilerle çatışmaların en yoğun yaşandığı gecenin sabahından itibaren Bakanlıklar, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Polis Akademisi, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Kocatepe Camii ve Kızılay çevresinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, onarımların yanı sıra temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, kaldırımlardaki kırıkları, yollardaki çökmeleri, kırılan kent mobilyalarını ve heykelleri onarıyor, tankların ezip yerinden soktuğu ağaçları kaldırıyor, ayrıca günlerdir demokrasi sahip çıkmak amacıyla günlerdir vatandaşların nöbet tuttuğu meydanları temizliyor.


Ankara Büyükşehir...