04 / 05 / 2024

ankara CSO kompleksi

ankara CSO kompleksi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) konser binasının açılış günü ve açılış konserinin içeriğinin Haziran ayında kamuoyuna açıklanacağını belirtti...

CSO kompleksi ve AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

CSO kompleksi ve AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Ankara CSO Konser Salonu 2020'de tamamlanacak!

1993 yılında Ankara'nın simgelerinden bir olmak üzere projelendirilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatı 1997 yılında başlamıştı. Temel atımından 23 yıl sonra tamamlanacak projenin 30 Temmuz 2020'de tamamlanması bekleniyor.  

Ankara CSO binasının yüzde 70'i tamamlandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Ankara CSO binası 21 yıldır tamamlanamadı!

Başkentliler tarafından ‘Senfoni Çukuru’ olarak adlandırılan, temeli 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafında atılan “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası” binası 21 yıldır bitirilemiyor.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Ankara CSO binası ne zaman tamamlanacak?

Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası inşaatı ‘bitmeyen senfoniye' dönüştü. 1992'de başlayan süreç, 24 yıldır devam ediyor. Ama CSO'nun yeni binası bitmedi.

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

Ankara Batıkent'e dev spor kompleksi yapılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent’i Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmak için bölgede yatırımlara devam ediyor. Batıkent, hayata geçirilen devasa projelerle sosyal ve kültürel yönden gelişirken, sporun kalbinin de attığı yer oluyor.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

ankara CSO kompleksi Haberi

ankara CSO kompleksi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı süren CSO konser binası ve koro çalışma salonu binalarında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Ersoy, konser salonunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, incelemelerinden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Nuri Ersoy, tarihi çok eski olan projede sona gelindiğini belirtti. 1980'de yapılmasına karar verilen projenin 1992'de hayata geçirilmeye başlandığını, 28 yıllık bir sürecin söz konusu olduğunu anımsatan Ersoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projenin 2020'de tamamlanması talimatı verdiğini ifade etti.

Ersoy, "Bu yıl sonuna kadar bu projeyi hayata geçireceğiz. Çok hızlı gidiyor. Haziranda da projeyle ilgili kesin tarihi vereceğiz, 'Şu gün, şu aktiviteyle açıyoruz.' diyeceğiz. Sadece peyzaj ve son montaj işlerimiz kaldı. Herhangi bir...