03 / 05 / 2024

Ankara Demetevler otopark projesi

Ankara Demetevler otopark projesi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

TOKİ'den Ankara Kızılcahamam'a 95 yeni konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 95 ucuz konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi!

Ankara'da çok katlı otopark sorunu yaşanıyor. Vatandaşların “Acilen hizmete geri açılması gerek” dediği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatsız çıktı!

Ankara'daki Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatı olmadığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlendi. Bin 200 araç kapasiteli otopark, 13 ay sonra yeniden kapatıldı. 

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi'nde son rötuşlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ankara Demetevler otopark projesi Haberi

Ankara Demetevler otopark projesi

Ankara Yenimahalle'nin en işlek noktaları olan Demetevler, düzenlenecek proje ile hem sakinlerinin hem de arabasıyla Demetevler’e alışveriş yapman vatandaşların 'Arabamı nereye park edeceğim' sıkıntısı sona erecek. CNN Türk'te yer alan habere göre; arsa alanı 4 bin 894 metrekare,  kapalı inşaat alanı ise, 12 bin 50 metrekare olacak olan otopark, zemin dahil 5 kattan meydana gelenecek. 400 aracın park edebileceği otoparkta, ayrıca 10 adet dükkân ve idari ofisler de bulunacak.

'UZUN ARAÇ KUYRUKLARI TARİH OLACAK'

Demetevler Mahallesi'nde trafik sorununu kısa zamanda çözeceklerini söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Demetevler işlek mahallelerimizden birisi. Araç yoğunluğu Demetevler’de trafik ve otopark sorununu katlanılamaz hale getirdi. Caddede otopark sorunu nedeniyle,  sürücüler araçlarını boş buldukları alanlara park etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle rastgele park edilen araçların  yoğunluğundan...