01 / 05 / 2024

ankara ego arsaları

ankara ego arsaları

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO'nun Mamak'taki 2 arsasını toplam 119 milyon 43 bin 878 TL'den satışa çıkarıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 21 arsa satılıyor! Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü açıkladı: 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla..

Milli Emlak, Ankara ve Şanlıurfa'da yer alan 21 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Ankara ve 1 şehirde daha 5 arsa satılacak!

Ankara ve Kocaeli'de yer alan toplamda 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Nisan ve 18 Nisan'da yapılacak.

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

İstanbul ve Ankara'da 26 arsa satılacak!

İstanbul ve Ankara'da yer alan toplam 26 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihalesi 30 Ocak ve 1 Şubat'ta yapılacak.

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

ankara ego arsaları Haberi

ankara ego arsaları

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam değeri ise 119 milyon 43 bin 878 TL. 


Konut ve ticaret alana imarlı arsaların ihalesi 4 Temmuz Salı günü saat: 14.30 ve 15.00'de gerçekleşecek. 


İşte detaylar!


1) EGO'ya ait olan arsalardan biri İmrahor Mahallesi 52489 ada 3 parselde toplam 31 bin 218,22 metrekarelik alana sahip.  43 milyon 705 bin 508 TL'ye satışa çıkarılan arsanın ihalesi saat 14.30'da yapılacak.