07 / 07 / 2024

Ankara Elmadağ pazar yeri

Ankara Elmadağ pazar yeri

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, pazarda esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Şahin, pazar yerinin üzerinin kapatılacağını belirterek, çok modern bir pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi...

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

Ankara'da kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Geçtiğimiz pazar günü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 100’ün üzerindeki projesinin temelinin atılması ve açılışı sebebiyle bir tören gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ pazar yeri Haberi

Ankara Elmadağ pazar yeri

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, pazarda esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Şahin, pazar yerinin üzerinin kapatılacağını belirterek, çok modern bir pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi. Vatandaşların isteklerini ve sorunlarını tek tek dinleyerek not tutan Şahin, sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşeceğini söyledi. 


Projeler hayata geçiyor Seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirdiğini, çalışmalarda bunun üzerine de çıktıklarını kaydeden Şahin, "Yeni pazar yeri, küçük sanayi bölgesi ve Elmadağ İçin tasarladığımız kentsel dönüşüm ve gelişim projelerimizin tek tek hayata geçiyor olması bizlere ayrı bir güven veriyor" dedi. 


Milliyet...