30 / 04 / 2024

ankara emlakçılık yapanlar

ankara emlakçılık yapanlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak, oto galericilerin emlakçı ve sigortacı gibi başka sektörlere kaydığını söyledi.

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çankaya ve Umut Mete tarafından kuruldu. 

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tahtalı tarafından kuruldu.

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Alper Ceylan tarafından kuruldu...

Müteahhitler emlakçılık yapamayacak!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlak faaliyetleri artık Yetki Belgesi alan işletmeler tarafından yapılabilecek. Yetki belgesi alamayan müteahhitler emlakçılık yapamayacak.

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Reis tarafından kuruldu.

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Anes S. Hassan Albakoush ve Azelden I.M. Elgün tarafından kuruldu. 

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Attar tarafından kuruldu. 

Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi olmayanların emlakçılık yapamayacağını açıkladı. Altun, 18 aylık süre içinde belge almayan emlakçılara 4 bin lira para cezası verileceğini söyledi.

İmaret Emlakçılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İmaret Emlakçılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shakeeb Masrı tarafından kuruldu. 

ankara emlakçılık yapanlar Haberi

ankara emlakçılık yapanlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak, oto galericilerin emlakçı ve sigortacı gibi başka sektörlere kaydığını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi Zabıtası koordinesinde gerçekleştirilen denetimler, oto galerilerin yoğun olduğu Çankaya, Altındağ, Yenimahalle, Keçiören, Etimesgut, Sincan ve Mamak ilçelerinde sürdürüldü. Oto galerilerine yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde daha önce alınan kararla, Ankara'nın çeşitli semtlerinde bulunan söz konusu galerilerin taşınmaları yönünde 1 Mart 2016 tarihine kadar süre verildiğini hatırlattı. Karabudak, "Süre sonunda taşınmayan galerilerin iş yeri önü, kaldırım üstü veya yol kenarına park ettikleri araçlar çekilerek, gerekli cezai işlemler yapılıyor" dedi. Karabudak, Ankara Valiliği'nin talebiyle şehir içinde faaliyet gösteren ve 2. el oto alım satımı yapan galerilere, Büyükşehir Zabıtası koordinesinde, ilçe zabıta müdürlükleriyle ve emniyet...