02 / 05 / 2024

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası ne olacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası ne olacak

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Merkez Ankara projesinin değeri açıklandı! 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Emniyet Mahallesi sınırlarında yer alıyor. Şirket, projenin değerini açıkladı. Peki Merkez Ankara projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası küllerinden doğuyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminde hasar gören ve yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası, akıllı bina konseptiyle yeniden yapılıyor. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası Cumhurbaşkanı'na sunulacak!

51 yıldır hizmet veren ancak 15 Temmuz gecesi darbecilerin saldırıları sonrası kullanılamaz hale gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yeniden inşa ediliyor. Yeni binanın projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımı 15 günde bitecek!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor. 10 katlı binanın 5 katının yıkımı sürüyor. Binanın 15 gün içinde tamamen yıkılması planlanıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası ne olacak Haberi

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası ne olacak

Ankara Emniyet  Müdürlüğü binası yıkılıyor!


FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında F-16’ların bombalaması sonucu kullanılmaz hale gelen Ankara Emniyeti’nde yıkım başladı.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında, FETÖ'cü hainlerin F-16'larla üç kez bombaladığı Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi içerisinde, İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasında bulunan eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası ve yemekhanenin yıkım çalışmaları başladı. Darbecilerin saldırısında ağır hasar alan Ankara Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki 10 katlı bina, 51 yıldır hizmet veriyordu. 1956 yılında inşaatına başlanan ve başlangıçta hastane olarak planlanan bina, 1965 yılında tamamlanarak Ankara Emniyet Müdürlüğü hizmet binası olarak faaliyete...