02 / 05 / 2024

ankara eski garaj imar planı

ankara eski garaj imar planı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Keçiören'deki 32 bin 200 metrekarelik Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 28 Nisan 2015 Salı günü askıya çıkarılacak...

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

Merkez Ankara ödeme planı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara'da lansman öncesi kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Merkez Ankara ödeme planı...

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...

Ankara Etlik Garajı 80.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli, Keçiören İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde yer alan Ankara Etlik Garajı icradan satışa çıkarılıyor. Ankara Etlik Garajı için 80 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

ankara eski garaj imar planı Haberi

ankara eski garaj imar planı


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Keçiören'deki 32 bin 200 metrekarelik Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 28 Nisan 2015 Salı günü askıya çıkarılacak. 


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14 Nisan 2015 tarih ve 824 sayılı kararı ile onaylanan Eski Garaj da olarak bilinen Etlik Garajı  1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 28 Nisan 2015 Salı günü askıya çıkacak. İmar planı değişikliği 28 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için tıklayınız


PLAN NOTLARI:


1- SÖZ KONUSU PARSELİN KULLANIM KARARI MERKEZİ İŞ ALANI OLUP, MERKEZİ İŞ ALANI İÇERİSİNDE ; RESMİ KURUM ALANI, YÖNETİMLE İLGİLİ İDARİ TESİS ALANLARI, İŞ HANI, ÇARŞI, ÇOK KATLI MAĞAZA, BANKA GİBİ TİCARET VE FİNANS TESİS ALANLARI, TURİZM TESİS ALANLARI, SOSYAL KÜLTÜREL TESİS...