05 / 05 / 2024

Ankara-Eskişehir Karayolu

Ankara-Eskişehir Karayolu

TOKİ,  arsa karşılığı gelir paylaşımı için Ankara'da 25.195 metrekare arsayı ihaleye çıkardı

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Yatırımcıların yeni gözdesi Eskişehir Sivrihisar!

Ankara-İzmir otobanı Eskişehir'in Sivrihisar bölgesindeki arazilerin fiyatlarını yükseltiyor. Otobanın güzergahında otobona vuran yerlerde metrekaresi 7-8 liralara kadar talep görüyor. 

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Ankara Temelli'ye rehabilitasyon merkezi inşa ediliyor!

Ankara-Eskişehir Karayolu'nun 50. kilometresinde bulunan Temelli'nin girişinde, göl kenarında 26 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan dev tesiste, uyuşturucu bağımlıları, sağlığına kavuşturulacak.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

ÖİB Ankara ADÜAŞ'ın Eskişehir arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin Eskişehir Odunpazarı ilçesinde bulunan arsasını özelleştiriyor.

Ankara-Eskişehir Karayolu Haberi

Ankara-Eskişehir Karayolu

Arsanın konumu; Ankara-Çankaya'da, Karakusunlar Mahallesinde, Ankara-Eskişehir Karayolu ile Mevlana Bulvarı'nın (Konya Yolu) Kesiştiği noktada, Ankara-Eskişehir Karayolu'nun sol tarafında, Bayındır Hastanesi ve Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nin yanında konumlanmakta olan Armada AVM' ye 350 m., AŞTİ'ye 900 m. ve Kızılay Meydanına 3,75 km. uzaklıkta

27.457 ada 1, 2 nolu ve 27474 ada, 1 no' lu parsel

Arsa Büyüklüğü 25.195 m²

Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulüyle yapılacaktır.

Açık ihale usulüne göre yapılacaktır.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır. Ancak bu uluslararası bir ihale değildir.

Başvuru adresi, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara 09.oo – 18.oo saatleri arası

Teklif dosyaları, en geç 28/12/2009 tarihine ve saat 10:00'a kadar elden teslim edilecektir.

İhale tarihi 18 Ocak...