06 / 05 / 2024

Ankara Etimesgut yaşam merkezi

Ankara Etimesgut yaşam merkezi

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Ankara Etimesgut parselasyon planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü; Ankara Etimesgut 85276/3’nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Ankara Etimesgut yaşam merkezi Haberi

Ankara Etimesgut yaşam merkezi

Ankara Etimesgut’un en gözde semtlerinden olan ve ilçenin Bağlıca’ya açılan kapısı olarak anılan Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni bir aile yaşam merkezine kavuşuyor. Etimesgut’ta yeni bir yaşam alanına kavuşmanın heyecanı yaşanıyor. Etimesgut’un en gözde semtlerinden olan ve ilçenin Bağlıca’ya açılan kapısı olarak anılan Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni bir aile yaşam merkezine kavuşuyor. Enver Demirel yönetimindeki Etimesgut Belediyesi’nce yaptırılan ve değeri yaklaşık 20 milyon TL olan Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Kapalı yüzme havuzu, eğitim, kültür ve sosyal alanları bulunan tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 


TÜRK BEYLERİ, KENT KONSEYİ, KORKUT ATA İLE YANYANA

2 bloklu Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Etimesgut’un en gözde sosyal ve kültürel tesisleri olan Türk Beyleri Kent Meydanı, Kent Konseyi, Sultan...