29 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul projeleri

ankara gayrimenkul projeleri

Başkent Ankara'da dev gökdelen projeleri hızla yükseliyor. Konut satışında zirvede oturan bölge ile ilgili gayrimenkul temsilcileri görüşlerini paylaştı.

Ankara gayrimenkulde altın çağını yaşıyor!

Ankara son dönemde gayrimenkul yatırımlarıyla ilgi odağı haline geldi. TÜİK verilerine göre bölgede konut satışları son 5 yılda yüzde 108 arttı.

Ankara gayrimenkulde İstanbul'a meydan okuyor!

ERA bu kez Ankara’da ‘gayrimenkul danışmanlığı sektörü ve franchise’ konusunda seminer verdi. Seminer’de Ankara pazarının avantajları ve potansiyeli konularına yer verildi.

Ankara’nın refah artışı inşaatı olumlu etkiliyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara'da ofis yatırımları artıyor!

Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı Hüsamettin Yılmaz: "Gayrimenkul danışmanları hukuksal hiçbir mevzuat altında değil. Doğru fiyatı tespit ettikten sonra mülk sahiplerine pazarlama garantisi veriyoruz." dedi

Gayrimenkulde Ankara'nın yıldızı parlıyor!

Özellikle Ankara'nın gayrimenkulde yıldızının parladığını ifade eden Gayrimenkul Group Emlak Ofisi'nin sahibi Fatih Ayaz, başkentte en gözde ilçelerin gözden düşen ve yıldızı parlayan gayrimenkul bölgelerini anlattı.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

ankara gayrimenkul projeleri Haberi

ankara gayrimenkul projeleri

Dev gökdelenler Ankara'nın siluetini her geçen gün değiştiriyor.  Bölgedeki ofis ve konutların pencelereleri bulutlara açılıyor. Avrupa'da en çok gökdelen olan başkentler arasına giren Başkent'te özellikle Söğütözü, Çukurambar, Eskişehir Yolu, İncek, Çayyolu, Beytepe ve Oran bölgesindeki gökdelen projeleri gün geçtikçe artıyor. Projeler, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olarak tasarlanıyor. Lüks kulelerde farklı seçeneklerde ofis ve rezidanslar yer alıyor. 55 metrekare genişliğindeki 1 + 1 rezidans ve ofisin fiyatı 500 ila 650 bin TL arasında değişiyor. 500 metrekare büyüklüğündeki geniş bir ofise sahip olmak isteyenlerin 2.5 milyon ile 4 milyon TL arasında ödeme yapması gerekiyor. 

"ARZ TALEP DENGESİ İYİ İŞLİYOR" 

Ardı ardına yapılan yüksek katlı konut ve rezidanslar, "Ankara gökdelene doydu mu, yoksa hala talep var mı?" sorusunu gündeme getirdi.Gayrimenkul uzmanları da bu...