06 / 05 / 2024

ankara gayrimenkul raporu

ankara gayrimenkul raporu

Gayrimenkul sektöründeki gelişim açısından bakıldığında, Ankara'nın hemen her yöne doğru büyüme gerçekleştirdiğinin görüldüğü ifade edilen Gayrimenkul Değerleme raporunda cazibesi artan ve azalan semtler anlatıldı...

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesinde bulunan 29284 ada 2 parselde yer alan arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Sincan (Polatlı) İlçesi Yenidoğan Mahallesinde yer alan 142 ada 33 parsel e ait 1 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

ankara gayrimenkul raporu Haberi

ankara gayrimenkul raporu
TSKB Gayrimenkul Değerleme Ankara Şubesi tarafından hazırlanan "Ankara Bölgesi Gayrimenkul Sektörü" değerlendirmesinde, Ankara'nın, kentsel dönüşüm projeleriyle yeni görünüme bürünen semtleri ve yeni karma yaşam alanlarıyla dikkat çektiği belirtildi.
TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Ankara Şube Sorumlusu Derya Alan Erdem sözcülüğünde hazırlanan değerlendirme raporu tamamlandı.
Raporda, "Türkiye ortalamasına kıyasla daha yüksek olan kişi başına düşen milli gelir ve bölgedeki kamu sektörünün ağırlığı ve dolayısıyla sabit gelirli, iş güvencesi olan nüfus, Ankara'daki konut piyasasını güçlü kılan temel etkenlerdir" denildi.
Her yönde büyüme Gayrimenkul sektöründeki gelişim açısından bakıldığında, Ankara'nın hemen her yöne doğru büyüme gerçekleştirdiğinin görüldüğü ifade edilen raporda özetle şu tespitler yer aldı: "Eskişehir Yolu, kentin güney batı aksı üzerinde yer alan bürokratik kuruluşlar, üniversiteler ve yeni uydu kent projeleri sebebiyle prestijli bir bölge haline...