09 / 05 / 2024

Ankara Golfkent 2. etap fiyat listesi

Ankara Golfkent 2. etap fiyat listesi

Turyap Golfkent satış ofisi Ankara Yenimahalle'de Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA adresinde yer alıyor. Turyap Golfkent satış ofisi ile iletişime geçmek için (312) 299 02 20 telefon numarasını arayabilirsiniz...

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 2 bin 63 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 2 bin 63 yeni konutluk 5 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap için 426.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 426 milyon 100 bin TL ile Tekfem Yapı verdi...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap için 580 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 580 milyon TL ile MR Grup İnşaat verdi...

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 2 yeni proje!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki 2 yeni projesi için düğmeye bastı.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi!

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi ve TOKİ Beypazarı 2. Etap kura sonuçları...

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı 2. Etap projesinde yer alan 400 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

Merkez Ankara'da 2. etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. imzasıyla inşa edilen Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ankara Golfkent 2. etap fiyat listesi Haberi

Ankara Golfkent 2. etap fiyat listesi


Turyap firması tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Golfkent Evleri 2 bin 640 adet konuttan oluşuyor. Turyap Golfkent satış ofisi telefon numarası ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor.


Birinci etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Golfkent Ankara ikinci etabında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. Golfkent Ankara projesi 1 milyon 260 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Ankara Golfkent daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.


Turyap Ankara Golfkent ödeme seçenekleri arasında banka kredisi ya da firma bünyesinde ödemeler yer alıyor. Golfkent Ankara teslim tarihi birinci etap için 2013 Aralık ayı olarak belirlendi. Turyap Golfkent Ankara teslimleri ikinci etapta 2 yıl sonra başlıyor.


Ankara Golfkent 1. etap fiyat listesi


2+1 dairelerin fiyatları 220 bin TL'den,

3+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.


Ankara Golfkent...