04 / 05 / 2024

Ankara Golfkent ev fiyatları

Ankara Golfkent ev fiyatları

Ankara Golfkent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle Golfkent satılık ev fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Ucuz konutun % 40’ı devletten geldi! İşte cebinizde kalacak para miktarı

Sosyal konut projesinde maliyetin yüzde 40’ının devlet tarafından üstlenilmesi vatandaşı rahatlattı. İstanbul’da satın alınacak 3+1 büyüklüğündeki bir evin 1 milyon 583 bin lira olan maliyeti vatandaşa 950 bin liraya geldi. Ankara’daki ev için ise a 2+1 evde ödeme 500 bin lira azaldı.

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent ev fiyatları Haberi

Ankara Golfkent ev fiyatları


Golf konseptine sahip olan Golfkent projesi Turyap tarafından inşa ediliyor. Golfkent Evleri Ankara'da Yenimahalle ilçesinde hayata geçiriliyor. Golfkent Ankara Evleri'nde 2 bin 640 adet daire yer alıyor.


Ankara Golfkent iletişim bilgilerinden önce Turyap Golfkent satış fiyatları ile ilgili detay verelim. Ankara Golfkent ev fiyatları 220 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


3 etap olarak hayata geçirilen Golfkent Ankara konut fiyatları ilk etaptaki 2+1 daireler için 220 bin TL'den, 3+1 daireler için 270 bin TL'den başlıyor. Golfkent Ankara Turyap fiyatları ikinci etapta 2+1 dairelerde 232 bin TL'den, 3+1 dairelerde 292 bin TL'den, 4+1 dairelerde 585 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.


Golfkent Ankara ödeme koşulları dahilinde Turyap bünyesinde ödemeler ya da banka kredisi ile taksitli ödemeler gerçekleştiriliyor. Golfkent Ankara Turyap teslim tarihi ilk etapta Aralık 2013,...