03 / 05 / 2024

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

Nokta Ankara güncel fiyat listesi!

Turk Yapı tarafından inşa edilen Nokta Ankara projesi Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Nokta Ankara güncel fiyat listesi...

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan 1.607 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Sinpaş GYO Güneypark arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Güneypark arsaları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm Haberi

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ve 37. Noter'in huzurunda elektronik ortamda gerçekleştirilen törene, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç, Belediye bürokratları ve hak sahipleri katıldı. 


Saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Oyunları Ekibi'nin sunduğu gösteri, büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Gökşin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e vekaleten bir konuşma yapacağmı belirterek, şimdiden konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Gökşin, "Ankara'da yapılan kentsel dönüşüm projeleriyle, Başkentlileri mağdur etmeden hayat kalitenizi artırmaya çalışıyoruz" dedi. 


1 milyon 840 bin metrekarelik...