10 / 05 / 2024

ankara hafriyat göçük

ankara hafriyat göçük

Ankara Maltepe Bitiştiren Sokak’ta devam eden bir inşaat çalışması sırasında 22 numaradaki Atay Apartmanı’nın girişi yıkıldı. İstinat duvarı çalışması bitene kadar aynı bina sakinleri Yol-İş Konukevi’nde misafir edilecek..

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara-Sivas YHT projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde göçük!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde sekizinci defa göçük yaşandı.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir'in hafriyat geliri 30 bin TL'den 15 milyona çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama olarak 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi.

Ankara'da inşaatta göçük: 3 ölü, 1 yaralı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

ankara hafriyat göçük Haberi

ankara hafriyat göçük

Ankara Maltepe Bitiştiren Sokak’ta devam eden bir inşaat çalışması sırasında 22 numaradaki Atay Apartmanı’nın girişi yıkıldı. Olayda yaralanan olmazken, inşaat firması yetkilileri, apartman sakinlerinin istinat duvarı çalışması bitene kadar aynı sokaktaki Yol-İş Konukevi’nde misafir edileceğini belirtti.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, hafriyat çalışması yapılan Atay Apartmanı’nın girişi, inşaat alanına doğru çöktü. Çökme sırasında apartman girişinde şans eseri kimsenin olmaması olası bir yaralanmanın önüne geçti. 8 dairenin bulunduğu apartman sakinleri ise olayın ardından binanın girişine bant çekerek güvenlik önlemi aldı. 


ÇÖKECEĞİ BELLİYDİ

Atay Apartmanı sakinleri, hafriyat çalışması sırasında alınan fazla toprak nedeniyle çökmenin yaşandığını savunarak, “Zeminin gevşediğini fark etmiştik. Daha önce de çatlaklar oluşmuştu, çökeceği belliydi. Uyarıları yaptık ama fayda etmedi” diye konuştu. İnşaat firmasının yetkilisi ise, binanın girişinin tekrar yapılması için...