14 / 05 / 2024

Ankara-Haymana karayolu son durum

Ankara-Haymana karayolu son durum

Ankara-Haymana karayolunda kullanılan asfaltın kalınlığına ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin 5 soru hazırladı..

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte Ankara TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 yeni konut için tarih resmen değişti! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 yeni konut için tarih resmen değişti... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara projesinde son dakika! O ilçeye tam 573 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

TOKİ Ankara Çubuk projesinde son dakika! Başkente 503 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çubuk projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ankara-Haymana karayolu son durum Haberi

Ankara-Haymana karayolu son durum



CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara-Haymana karayolunda kullanılan asfaltın kalınlığına ve projenin toplam maliyetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti. 

Gök önergesinde "İnşaatı devam eden Ankara-Haymana otoyolu asfaltının altına serilen malzeme kalınlığının azaldığı belirlenmiştir. Haymana-Oyaca arasına dökülen malzemenin kalınlığı 70 ile 80 santimetre iken bu kalınlık Oyaca'dan sonra 5 ile 10 santimetreye kadar indirilmiştir. Haymanalı vatandaşlarımız için hayati önem taşıyan bu yolun titizlikle yapılması şarttır." şeklinde ifadelerde bulunarak 5 soru sordu.

Gök'ün soruları


1- Ankara - Haymana otoyolu için belirlenen asfalt altı malzeme kalınlığı kaç santimetredir?

2- Sözü geçen malzeme kalınlığının belirlenmesinde hangi koşullar gözetilmiştir?

3- Yolun farklı bölümlerinde malzeme kullanımlarının birbirine göre çok yüksek fark göstermesinin sebepleri nelerdir?

4- Projenin toplam maliyeti nedir? Projenin bu aşamasına kadar...