30 / 04 / 2024

Ankara İçin El Ele Projesi başladı mı

Ankara İçin El Ele Projesi başladı mı

“Ruhsat ve İzin Sürecinde Çevre Mevzuatı Uygulamaları” konulu ilk toplantı 05 Kasım 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara’daki sanayinin yoğun olduğu bazı ilçe belediye başkanlıkları ve OSB yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

Yemek yapmayı kolaylaştırmak için el blender seti almak isteyenler için Grundig’ten sevindiren bir haber geldi. Grundig, BL 4781 rendeli el blender setini görücüye çıkardı.

120 yılın en şiddetli depremi: Fas depreminin ardından ağır tablo

Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, depremin ardından ölü sayısının 2 bin 12'ye, yaralı sayısının ise 1404'ü ağır ol

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Dünya basını Afganistan’ın Gazni vilayetini konuşuyor! Şimdi de Çin el attı!

Küresel piyasanın baş aktörlerinden Çin, Afganistan'ın lityum ve altın madenlerine göz dikti. Dünya basınında geniş yer alan gelişme, birçok ülkenin ekonomi gündemi arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte detaylar…

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Ankara İçin El Ele Projesi başladı mı Haberi

Ankara İçin El Ele Projesi başladı mı

“Ankara İçin El Ele Projesi” kapsamında “Ruhsat ve İzin Sürecinde Çevre Mevzuatı Uygulamaları” konulu ilk toplantı 05 Kasım 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara’daki sanayinin yoğun olduğu bazı ilçe belediye başkanlıkları ve OSB yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda ruhsat verilirken dikkat edilecek hususlar, ÇED ve çevre izni/lisansına tabi faaliyetlerin neler olduğu, çevre ile ilgili şikayet ve anlık denetimlerin nasıl yapılacağı, hangi durumlarda belediye veya OSB’lerin işlem yapacağı, hangi durumlarda ise il müdürlüğünün devreye gireceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ankara İçin El Ele Projesi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Hizmetleri” konulu ikinci toplantı iki oturumlu olarak 17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının “Riskli Yapıların Tespit Sürecinde Yaşanan Sorunlar” başlıklı ilk oturumda sektörün ve Bakanlığın beklentileri paylaşıldı, karşılaşılan sorunlara ortak çözümler üretmeye yönelik görüş...