27 / 04 / 2024

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

Yemek yapmayı kolaylaştırmak için el blender seti almak isteyenler için Grundig’ten sevindiren bir haber geldi. Grundig, BL 4781 rendeli el blender setini görücüye çıkardı.



BL 4781 rendeli el blender seti, Grundig güvencesiyle satışa çıkarken ürüne ilişkin tüm teknik özellikler ve ürünün en uygun fiyatla nerede satıldığı ise belli oldu. İşte Grundig BL 4781 rendeli el blender setinin teknik özellikleri ve fiyatı...

HANGİ BLENDER SETİNİ ALMALIYIM?

Blender setlerindeki aparat sayısı, marka ve modele göre farklılık gösteriyor. Hangi blender setini alacağınızı kararlaştırmadan önce ihtiyaç duyduğunuz özellikleri belirlemeniz ve bu kapsamda, tercih yapmanızda yarar var. Çok katı gıdaları parçalamak amacıyla bir ürün arıyorsanız buz ve donmuş gıdaları kırabilen modelleri tercih edebilirsiniz. Doğrama ve dilimleme işlemlerini yapabilen setler de mutfaktaki yükü sırtınızdan alıyor. Çırpma aparatı olan modeller ise özellikle tam kabarmış lezzetli kekler hazırlamanız da büyük yardımcınız olur. Ürünlerin malzeme kalitesi de dikkat etmeniz gerekenler arasında yer alıyor. Dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiş modeller uzun ömürlü kullanım imkânı sunuyor. Blender parçalarının kolay bir şekilde ayrılabiliyor olması parçaları ve aksesuarları temizlerken işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Bazı modeller bulaşık makinesinde yıkama olanağı vererek ekstra rahatlık ve konfor sağlıyor. 

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

TURBO ÖZELLİĞİ

Grundig BL 4781 rendeli el blender seti, sahip olduğu turbo fonksiyonuyla farklı malzemeleri kolay bir şekilde istediğiniz kıvama getirmenizi sağlar.

3 FONKSİYON 1 ARADA

Parçalama, rendeleme ve karıştırma yeteneğinin olduğu Grundig BL 4781 rendeli el blender seti, mutfakta tek bir ürünle farklı çözümler üretir.

GRUNDİG BL 4781 RENDELİ EL BLENDER SETİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Gövde Malzemesi: Plastik

  • Doğrayıcı Hazne Kapasitesi: 1,5 lt

  • Güç (W): 700 W

  • Turbo Fonksiyonu: Var

  • Bıçak Özelliği: Çelik

  • Fonksiyonlar: Blender

  • Blender Tipi: Çoklu Set

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

GRUNDİG BL 4781 RENDELİ EL BLENDER SETİNİN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.grundig.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Eylül 2023 tarihinde saat 03.26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.18 Türk Lirası, Euro 29.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1681 Türk Lirası değerindedir.

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Vestel SC55001 statik buzdolabında yüzde 10 indirim! Son tarih belli oldu! Acele edin!

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!


Geri Dön