01 / 05 / 2024

ankara imar edildi mi

ankara imar edildi mi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Bilimde olduğu gibi yeryüzünün imar edilmesinde söz sahibi olmuş bir milletiz. Dünya başkenti olan İstanbul'u Bursa'yı Ankara'yı hazırlamış imar etmişiz." açıklamasında bulundu.

Ankara Tren Garı yerleşkesinin imar planları iptal edildi

Ankara Medipol Üniversitesi’ne tahsis edilen TCDD'ye ait arazinin imar planı değişikliği iptal edildi.

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Denizli yeniden imar edildi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. 

Kağıthane 15 yılda yeniden imar edildi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Vakıf eserleri Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda etkili!

'Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda vakıf eserlerinin rolü' başlıklı konferansında Yrd. Doç. Dr. Köse İstanbul'un fethinden sonra şehrin vakıf eserleriyle yeniden imar edildiğini ifade etti. 

İsrail'in Gazze'de yıktığı evlerin yüzde 75'i imar edildi!

İsrail'in 2014 yılında Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yıkılan evlerin yüzde 75'inin yeniden imar edildi.

Gazze'nin yüzde 40'ı imar edildi!

İsrail tarafından yıkılan Gazze'deki 12 bin evin yüzde 40'ı imar edildi. Yaklaşık 5 bin konut için imar çalışmaları gerçekleşti.

2023 Başkent Ankara imar planı değişikliği askıda!

Ankara İncek Bulvarı üzerinde yer alan Cemil Özgür Tuğla Fabrikası 2567 parsele ilişkin 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara nazım imar planı askıya çıkarıldı...

ankara imar edildi mi Haberi

ankara imar edildi mi

Sarı, AK Parti olarak 78 milyonu kucakladıklarını ifade ederek, bu anlayışla yola çıkan bir bakanlık olarak atık toplayıcıları mağdur edecek herhangi bir çalışmanın ya da yaptırımın içinde olmadıklarını söyledi.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2015 Yılı Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı Antalya'nın turizm bölgesi Beldibi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, milletvekilleri, Tapu Kadastro Geneler Müdür Vekili Gökhan Kanal'ın yanı sıra taşra teşkilatında görevli yöneticiler katıldı. 2001 tarihinde yeni ve güçlü bir Türkiye ile yola çıktıklarını söyleyen Sarı, millete hizmet mücadelesini hep birlikte sürdürdüklerini söyledi. Daha büyük projeler için çalıştıklarını kaydeden Bakan Sarı, "21.yüzyıl hızlı ilerleme ve gelişme çağıdır. Bu nedenle ülke olarak bilgi çağını ve teknolojinin gelişmesi millete sunma başarısıdır. Her anlamda büyük bir sıçrama yaptık. Kamu hizmetleri...