02 / 05 / 2024

ankara iş merkezi

ankara iş merkezi

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Azel, Ankara Ümitköy'e 32 katlı iş merkezi yapıyor!

Azel, Ankara Ümitköy'de 32 katlı ve 200 rezidans dairenin de içinde bulunacağı iş merkezinin yapımına başladı.

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım işi ihalesi!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da iş merkezi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'deki ilanın detayları...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Ankara için korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Ankara'daki deprem tehlikesinin sanılandan büyük olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Mahmutbey'de 10.1 milyon TL'ye satılık iş merkezi imarlı arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi 1771 ada 39 parselde bulunan 1.695 metrekare büyüklüğündeki tali iş merkezi imarlı arsayı ihale ile 18 Ekim'de satacak. Arsanın muhammen bedeli 10 milyon 170 bin 120 TL...

Beyoğlu'nda 30 milyon TL'ye icradan satılık iş merkezi!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan kargir apartman nitelikli iş merkezi 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan iş merkezi için ilk ihale tarihi 5 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

ankara iş merkezi Haberi

ankara iş merkezi

Başkent’in yeni sembolü olarak da gösterilen 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’ı hayal ederken danıştıkları psikologların “Google örneğinde olduğu gibi çalışanların kendilerini evlerinde hissedecekleri iş merkezi kurun” önerisinde bulunduklarını anlatan OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu kurguyu proje ekibiyle paylaştıklarını ve heyecanla yola çıktıklarını belirtti. 

-“Mesai bitmese…” 

Kasım ayı itibariyle hayallerine ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Ünal Pala, Regnum Sky Tower’ın bırakın işverenleri çalışanların bile “mesai bitse de eve gitsek” demeyecekleri donatılarla hayata geçirildiğini ifade etti.


İş hayatının birebir içinde olan bir işadamı olarak da, sosyal yaşamına zaman ayıramayan çalışanların işe odaklanamadığını birebir gözlemlediğini vurgulayan Pala, şunları söyledi:

 “Ne yazık ki iş nedeniyle çalışanlar kendilerine zaman ayıramıyor, mesai sırasında verdikleri kısa molalar da işe konsantre olmalarına yetmiyor. Günümüzde yaşamlar iş...