19 / 05 / 2024

Ankara ısıtmalı yol projesi

Ankara ısıtmalı yol projesi

ANKARA Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Proje alanında yapımını gerçekleştirdiği ' Şerit Isıtmalı Yol'un başlangıç ve bitiminde dijital levhalarla dikkatli olmaları konusunda uyarıyor...

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Öğrenci başı 300 TL yardım! Ödemeler başladı

Ankara sınırları içinde yaşayan 180 bin öğrenciye bugün kişi başı 300 TL olmak karşılıksız kırtasiye yardımı Yapılacak. Ödemeler bugün başlıyor.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Türkiye Petrolleri'nden büyük fırsat! Ankara'da aylık 300 TL'ye gayrimenkul kiralıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü'nde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu ihale 16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

Ankara ısıtmalı yol projesi Haberi

Ankara ısıtmalı yol projesi

Başkent'te şiddetli kar yağışının yaşandığı geçtiğimiz gün hızlı ve kontrolsüz şekilde kullanılan araçlar nedeniyle yaşanan kazalara dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor. Esenboğa Yolu'nun Kuzey Ankara kısmındaki alttan şerit ısıtmalı 3,5 kilometrelik yol üzerinde bulunan dijital levhalarla sürücüleri uyaran Büyükşehir Belediyesi, hız limitlerine uyulması ve şerit izlerinin takip edilmesinin önemine vurgu yapıyor. 

Dijital levhalar üzerinde "ŞERİT İZLERİNİ TAKİP EDİNİZ", "50-HIZ LİMİTLERİNE UYUNUZ", "YOL ISITMA SİSTEMİ DEVREDE", "DİKKAT GİZLİ BUZLANMA RİSKİ, ISITMALI YOL ÇIKIŞI" yazılarıyla uyanda bulunan Büyükşehir Belediyesi, üzücü kazaların yaşanmaması için bu uyarı levhalarına mutlaka uyulmasını istiyor. 


Ankara İl...