06 / 05 / 2024

Ankara kaç saat

Ankara kaç saat

Ankara, 3. havalimanına 1.5 saatte bağlanacak. Bakan Lütfi Elvan, Ankara’yı İstanbul’a, 350 kilometre hızla, 1 saat 30 dakikada birbirine bağlayacak yeni bir hızlı tren projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

iPhone 14 Pro Max fiyatı ikiye katlandı: Asgari ücretlinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor?

Apple'ın en yeni modeli iPhone 14 Pro Max'in fiyatı son üç haftada neredeyse ikiye katlandı. Peki, asgari ücretli birinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor? İşte ayrınıtlar...

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

Volvo bir kaç saat önce açıkladı! İşte XC90 Recharge'in 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Volvo sıfır km araçlarının Mart ayı fiyat listesini yayımladı. Peki markanın elektrikli modellerinden birisi olan Volvo XC90 Recharge'in fiyatı kaç lira oldu? İşte Volvo XC90 Recharge'in 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

Taşeron işçiler kaç saat çalışır?

Taşeron işçilerin kadro konusu gündemde yer alıyor. Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaptığı açıklamadan sonra taşeron işçilere dair araştırmalar hızlandı.

Bekçi maaşına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar? Bekçiler kaç saat çalışır 2022?

Bekçi maaşlarına zam yapıldı mı? Bekçi maaşları ne kadar oldu 2022? İşte merak edilen yanıtlar!

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Atakule GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2019-31 Aralık 2019 tarihli mali dönem için olağan genel kurul toplantısının 31 Mart 2020 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi'nde Ankara'da saat 14:00'te yapılmasına karar verildi..

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da inşa ediliyor...

Ankara Kaşmir Yonca Evleri fiyatları 2017!

Ankara Kaşmir Yonca Evleri fiyatları 2017 güncel listeye göre projede fiyatlar minimum 385 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Yonca projesi

7 soruda apartman görevlisi!

Apartman görevlileri, bir apartmanda tam zamanlı olarak çalışabildiği gibi, binada haftada bir gün apartman ve bahçe temizliği, her akşam çöplerin toplanması gibi işleri yarı zamanlı olarak yapabiliyor. Peki apartman görevlisi 2017 maaşı ne kadar? Apartman görevlisi kaç saat çalışır? diyorsanız işt

Ankara kaç saat Haberi

Ankara kaç saat

Habertürk'teb Bülent Aydemir'e konuşan Bakan Elvan, Katar’da altyapı yatırımları yapan Türk işadamlarının sorunlarını çözmek, Türkiye’de yap-işletdevret (YİD) modeliyle inşa edilecek mega projelere Katar sermayesini davet etmek amacıyla başkent Doha’daydı. 


İHALE İÇİN HAZIRIZ: Ankara’yı İstanbul’a doğrudan bağlayacak hatla yolculuk, 350 kilometre hızla, 1 saat 30 dakika sürecek. Varış noktasını 3’üncü havalimanı olarak planlıyoruz. 4.5 milyar dolarlık bir yatırımla, yap-işlet olarak düşünüyoruz. Yıllık 50 milyon yolcu kapasiteli olacak bu hat, uçağın yerine tercih edilir. Broşürleri hazırladık; içeriden ve dışarıdan ilgi duyulması, talep gelmesi halinde hemen ihaleye çıkabiliriz. Yüzde 60 yerli, yüzde 40 yabancı olabilir, konsorsiyum, değişik finansman modelleri olabilir.


İKİ MEGA PROJE: İstanbul’un trafik sorununun çözümüne yönelik aralık ayının sonunda iki mega proje açıklayacağız. Detay vermeyeyim ancak 6 aydır üzerinde çalışıyoruz.


1’E 10 AĞAÇ...