05 / 05 / 2024

Ankara Kahramankazan arsaları

Ankara Kahramankazan arsaları

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde bulunan 9 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 3 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 14 milyon 422 bin 485 TL olarak belirlendi.

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kahramankazan ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Kahramankazan Belediyesi'nden Ankara'da satılık 4 arazi! Metrekare fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan  4 adet araziyi satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 şehirde yer alan 349 arsayı 29 ve 30 Haziran tarihlerinde satışa sunuyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da bulunduğu satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar açıklandı...

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 ilde yer alan 349 arsayı satıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da yer aldığı satışla ilgili bütün detaylar belli oldu. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Ankara Kahramankazan arsaları Haberi

Ankara Kahramankazan arsaları

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Kahramankazan Atatürk'teki 9 arsayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 14 milyon 422 bin 485 TL olan arsaların ihaleleri 3 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.


ARSALAR SATILACAKTIR


Kahramankazan Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Kahramankazan Belediyesine ait İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Atatürk Mahallesi tapulamasına kayıtlı 221291 ada 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12 parsel numaralı 9 (dokuz) adet arsanın; 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 46, 46 ve 47’inci maddeleri gereğince maddeleri gereğince Açık Arttırma usulü ile satılacaktır.

2 - Satışı yapılacak taşınmazların Mahallesi, Cinsi, Ada, Parsel, Yüzölçümü, m² bedeli, toplam m² bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıya çıkarılmıştır.

3 - İhale 03.03.2017 Cuma günü saat 11:00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda (16. Kat) Ankara Bulvarı No: 105/1 Kahramankazan/ANKARA Encümen huzurunda yapılacaktır.

4...