06 / 05 / 2024

Ankara-Kahramankazan Yolu inşaatı

Ankara-Kahramankazan Yolu inşaatı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ankara-Kahramankazan Yolu Genişletme Projesi'nin sadece Kahramankazan'a değil, Kızılcahamam ve Ankara'ya, bu coğrafyada Gerede başta olmak üzere birçok ilçeye ve ile hizmet edecek" dedi.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Ankara-Kahramankazan Yolu inşaatı Haberi

Ankara-Kahramankazan Yolu inşaatı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kahramankazan Yolu Genişletme Projesi'nin birçok il ve ilçeye hizmet edeceğini belirterek, "Bu proje, uluslararası kavşak konumunda bulunan ülkemizin uluslararası koridorlarının tamamlayıcısı olacak." dedi.


Bakan Arslan, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen Ankara-Kahramankazan Yolu Temel Atma Töreni'ne katıldı.


Kahramankazan'ın, ülkede transit trafiğin en yoğun olduğu bölgelerin başında geldiğine işaret eden Arslan, bölgede sanayinin gelişmesiyle bu trafiğin gün geçtikçe arttığını söyledi.


Arslan, Ankara'nın batıya açılan kapısı olan bölgede trafiğin Türkiye değerlerinin çok üstüne çıktığına dikkati çekerek, "Saygıdeğer Başbakanım, talimatınız vardı. 'Kahramankazan sanayi bölgesi oldu, Ankara'ya yaklaşmalı, diğer coğrafyalara kolay erişmeli, bu yolu genişletin' talimatınızı temel atma aşamasına getirmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum." diye konuştu.


Günlük 20 bin araçtan bugün 50 bin araçlı trafiğe ulaşan Kahramankazan'da özellikle haftasonları araç akışının yoğunlaştığını...