28 / 04 / 2024

ankara kaldırım oto galerileri

ankara kaldırım oto galerileri

Ankara'nın birçok semtinde LPG'li araçlar nedeniyle facialara zemin hazırlayan apartman altı oto galerileri, mahalleliye ev sattırıyor.

Ankara'da apartman altı oto galerileri ev sattırıyor!

Ankara’da Emek, Bahçeli, iç Aydınlık gibi semtlerde apartman altı oto galerileri, LPG'li araçları ile faciaya zemin hazırlıyor, kaldırım ve yol işgalleriyle trafiğin kilitlenmesine ve kazalara neden oluyor.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar kaldırılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapıların kaldırılacağı açıklandı.

Ankara'daki dinozor maketi kaldırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Ankapark'ın tanıtımı için 2015'te Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kavşağına konulan dinozor maketi kaldırıldı.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

ankara kaldırım oto galerileri Haberi

ankara kaldırım oto galerileri

Ankara'nın birçok semtinde LPG'li araçlar nedeniyle facialara zemin hazırlayan apartman altı oto galerileri, mahalleliye ev sattırıyor

İçişleri Bakanlığı'nın oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına yönelik yayınladığı genelgeye rağmen oto galerilerinin kent içinde faaliyeti devam ediyor. Emek, Bahçeli, Subayevleri, İç Aydınlık gibi trafiğin yoğun olduğu semtlerde kümelenmiş galeriler, bir yandan LPG'li araçları nedeniyle patlama ve yangın riskini büyütürken, ellerindeki satılık araçlarla kaldırım ve yolları işgal ediyor. Uzmanlar, apartman altı oto galerilerinin sakıncalarına işaret ederken, özellikle LPG'li araçların son derece tehlikeli olduğunu belirtiyor. 


'EVİNİ SATAN KAÇIYOR' 

Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Rıza Kumru, oto galerilerinin günlük yaşamı çekilmez hale getirmesi nedeniyle mahalle sakinlerinin evini satmak zorunda kaldıklarnı ifade etti. Kumru,"Özellikle İrfan Baştuğ Caddesi'nde yoğunlaşan galeriler yüzünden apartman sakinleri kendi araçlarını binalarının önüne park edemiyor. Bu yüzden dairesini...