06 / 05 / 2024

Ankara Kalesi yangını

Ankara Kalesi yangını

Ankara Kalesi civarındaki bir binada başlayan ve çevrede bulunan iş yerlerine yayılan yangın, sabaha kadar süren çalışmaların ardından söndürüldü.Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, çok sayıdaki iş yerinde zarara yol açtı.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Ankara Kalesi’nin eteklerinde dönüşüm başlıyor!

Ankara Kalesi’nin eteklerinde yer alan Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıların yıkımıyla başlayacaklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200’ün üzerinde metruk binayı kaldırarak, belli bir plan dahilinde dönüşümü sağlayacağız” dedi.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ankara Kalesi yatırımın yeni merkezi olacak!

YATSİAD Başkan Yardımcısı Mete Baykara, restore edilen Ankara Kalesi ile ilgili bilgi verdi. Baykara, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla, turizminin canlanacağını belirtti.

Ankara Kalesi Meydan Düzenlemesi 2 ayda tamamlanacak!

“Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Ankara Kalesi'nin onarımı meclis gündemine taşındı!

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Ankara Kalesi'nde yapılan restorasyon çalışmalarını meclis gündemine taşıdı..

Ankara Kalesi kaç milyon TL'ye yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya'nın Mayıs ayında Meclis Başkanlığına sunduğu Ankara Kalesi ne ilişkin soru önergesine cevap geldi. Yanıta göre Ankara Kalesi için bütçeden 10 milyon TL'den fazla para ayrıldı.

Ankara Büyükşehir'den Ankara Kalesi açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalesi surlarında meydana gelen çatlaklara ilişkin ortaya atılan iddiaların tamamen ideolojik ve gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Ankara Kalesi'nde çalışmaların yüzde 50'si tamamlandı!

Büyükşehir Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi, kayıp tarihi ortaya çıkarıyor. Hacı Bayram projesi bitmek üzere. Ankara kalesi de yüzde 50 tamam. Sıra Ulus’ta...

Ankara Kalesi'nde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen "Ankara Kalesi Dış Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında 88 tarihi yapının çatıları, pencere ve kapıları ahşap malzemeleri yenilendi.

Ankara Kalesi'nde genelev gitti molozu kaldı!

Ankara’da 2013 yılında tartışmalı bir şekilde yıkılan genelevden geriye kalan moloz hâlâ temizlenmedi. Başkent’in simgelerinden Ankara Kalesi’nin tarihi surlarının dibindeki inşaat atıklarıyla bölge çöplüğe döndü.

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Ankara Kalesi yangını Haberi

Ankara Kalesi yangını

Kale Mahallesi Hanımlar Sokak'ta, bir binadaki evde saat 20.30'da başlayan yangın, çevrede bulunan iş yerlerine yayıldı.


Çok sayıda itfaiye aracının sevk edildiği yangın, yoğun çalışmaların sonunda sabah saatlerinde söndürüldü. 


Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, çok sayıdaki iş yerinde zarara yol...