17 / 05 / 2024

ankara keçiörende satılık gayrimenkuller

ankara keçiörende satılık gayrimenkuller

Ankara İli, Altındağ ve Keçiören İlçeleri'nde yer alan gayrimenkullerin net alanları 250, 800, 85 ve 165 metrekare olarak belirlenmiştir. Taşınmazların satışı Ankara 20. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Ankara Milli Emlak'tan satılık 229 kamu konutu!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Etimesgut ve Keçiören'de yer alan 229 kamu konutunu satıyor. 

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ankara Keçiören'de 93.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 8 adet arsayı 93 milyon 907 bin 500 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Keçiören'de 22.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'deki gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

ankara keçiörende satılık gayrimenkuller Haberi

ankara keçiörende satılık gayrimenkuller

Ankara İli, Altındağ ve Keçiören İlçeleri'nde yer alan gayrimenkuller toplam 1 milyon 795 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların net alanları  250, 800, 85 ve 165 metrekare olarak belirlenmiştir.


Satışa konu olan taşınmazlar her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazaların satışı 18 Eylül 2014 günü saat 14:00'da Ankara 20. İcra Dairesi tarafından açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


İhale İlanı


T.C Ankara 20. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Ankara İli, Altındağ ve Keçiören İlçeleri'nde yer alan gayrimenkullerin net alanları 250, 800, 85 ve 165 metrekare olarak belirlenmiştir. 


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50...