06 / 05 / 2024

ankara kira fiyatları

ankara kira fiyatları

Yüze yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber memur ve öğrenci kenti Ankara'da emlak sektörü hareketlendi. Kentte kira ücretleri yüzde 30 zamlandı. 

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Konut kira fiyatlarındaki artıştan mağdur olan kiracılar rotayı Ankara'ya çevirdi! Antalya'dan Meclis'e yürüyorlar...

Antalya'da artan konut kira fiyatları nedeniyle mağdur olan yüzlerce kişi tarafından kurulan 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nun 16 üyesi, hazırladıkları 36 maddelik dosyayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) siyasi partilere sunmak için yola çıktı.

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Hakkari’de kira fiyatları uçtu!

Hakkari’de kira fiyatlarında da yükselmeye başladı.  kentte kira fiyatları ise Türkiye ortalaması olan 1307 liranın üzerine çıktı.

Yazlık bölgelerde kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı!

Koronavirüs salgınıyla berabar yazlık bölgelerde talep edilen kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı...

Lojman kira fiyatları 2020!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında lojman kira fiyatlarına 2020 yılında zam geldi. İşte lojman kira fiyatları 2020...

Türkiye'de ortalama kira fiyatları düştü!

Hürriyet Emlak, 2019 yılının 3. çeyreğine ait kira endeksini açıkladı. Endeks verilerine göre; Türkiye genelindeki ortalama kira fiyatlarının düştü...

Merkez Ankara projesi fiyatları!

Emlak Konut GYO ile Pasifik İnşaat imzası ile Ankara Yenimahalle'de 125 dönümlük alanda hayata geçirilen Merkez Ankara'da satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara projesi fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019!

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Gaziantep’te kira fiyatları 8 yılda yüzde 100 arttı!

Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan Gaziantep’te kira fiyatları her geçen gün artıyor. Bölgede kira fiyatlarındaki artış nedeniyle 8 yılda yüzde 100 zam geldi.

Ağrı'da kira fiyatları cep yakıyor!

Üniversiteli öğrencilerinin sayısının her geçen gün yükselmesiyle Ağrı'daki konut fiyatları arttı. Kenette kira fiyatları cep yakıyor.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da emlak sektörü son zamanların en durağan dönemini yaşıyor. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları hızla artıyor. 

O bölgede konut alan yaşadı! Kira fiyatlarında artış!

Endeksa'nın araştırmasına göre, İstanbul'da kira fiyatları son bir yılda yüzde 2,89 geriledi. 100 metrekarelik bir daire için ortalama bin 600 lira kira bedeli ödeniyor. İşte ilçe ilçe konut kiraları...

ankara kira fiyatları Haberi

ankara kira fiyatları

Türkiye’de kira fiyatlarındaki artış son günlerde dikkatlerden kaçmıyor. Uluslararası emlak danışmanlık firması Knight Frank’ın verilerine göre 2021’in ilk çeyreğinde Medyascope'tan Özgür Özdemir'in haberine göre; Ankara ve İzmir’de konut fiyatları yüzde 10’dan fazla arttı. Kira fiyatları hakkında değerlendirme yapan  Ankara’daki gayrimenkul danışmanı ve emlakçılar ise kira fiyatlarındaki artışın sebebinin koronavirüs salgını, yüksek enflasyon ve yüksek faizler sebebiyle konut satışlarının düşmesine bağlı olarak vatandaşların kiralık seçeneğini tercih etmesi olduğunu dile getiriyor. Ankara’da 2021 yılının Ağustos ayında bir önceki yıla oranla kira fiyatlarında yüzde 30 yükseldi. Konut satışlarındaki düşüş Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine de yansıdı. TÜİK’in açıkladığı istatistiklere göre, 2021 yılının Temmuz ayında Türkiye genelinde konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 53 azalarak 107 bin 785 oldu.