02 / 10 / 2024

ankara kiralık gayrimenkul ihalesi

ankara kiralık gayrimenkul ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara ve Kırklareli’de 6 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kırklareli’de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin Türk Lirası ve 36 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Kiralık konut piyasasında tehlike çanları! Kiralara yeni zam bekleniyor...

İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık konut piyasasında yeni dalgalanmaların başlayacağın özellikle de büyükşehirlerde kiralara yüzde 30 zam beklediğini açıkladı. 

Kiralık konutların ilanda kalma süresi 18 gün!

Gayrimenkul uzmanı Ahmet Büyükduman, BETAM (Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi)’nin Sahibinden.com ilan portalının kiralık konutların ilanda kalma süresiyle ilgili verilerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kiralık konut fiyatlarında Mart’ta başlayan artış uçuşa geçti!

Konut fiyatlarındak artış hızı yavaşlasa da kiralık konutlardaki yükseliş hızla sürüyor. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İktisat Doktoru Ahmet Büyükduman, kiralık konut fiyatlarındaki artışın Mart ayı itibariyle uçuşa geçtiğini söyledi.

Kira bedelleri İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 arttı! Kiralık konutta yükseliş hız kesmedi!

Gayrimenkul platformu Emlakjet’in verilerine göre temmuzda kiralık konut piyasasında İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 olacak şekilde belirgin yükselişler kaydedildi. Peki ikinci el ve sıfır konutlarda öncelikler ne oldu?

Kiralık ev bulamayan öğrencilerin imdadına 'ATEM' yetişti! 

Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'dan sevindiren açıklama geldi.

Konut piyasasında balon patladı! 600 binden fazla kiralık konuta ihtiyaç var!

Gayrimenkul uzmanları kiralık konuta olan talebin yükselmesiyle, konut piyasasının bu aydan itibaren hareketleneceğini belirtti.

İstanbul’da kiralık daire ilanlarının ortalama değeri 1 yılda yüzde 40 arttı!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İktisat Doktoru Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da kiralık daire ilanlarının ortalama değerinin son bir senede 15 bin TL’den 21 bin TL’ye çıkarak yüzde 40 artış gösterdiğini belirtti.

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

ankara kiralık gayrimenkul ihalesi Haberi

ankara kiralık gayrimenkul ihalesi

Ankara Bütükşehir Belediyesi Kahramankazan, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Altındağ, Keçiören, Anafartalar ve Beypazarı mahallesinde toplam 13 adet taşınmazı kapalı teklif usulüyle 11 Ağustos 2022 tarihi saat 14:00'da ihaleyle kiraya verecek.

Kiraya verilecek taşınmazların arasında, park alanı, işyeri, halı saha, dernek evi de yer alıyor. 

Söz konusu taşınmazların en yüksek muhammen bedeli 912 bin TL olurken düşüğü ise 13 bin 200 TL oldu. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yayımladığı 13 adet taşınmaza ilişkin ilan detayları...

T.C.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLAN

Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, aşağı listede yer alan Şehrin Muhtelif yerlerinde  yer alan işyerleri ve depoların kiralanması aşağı tabloda hizasında yazılı süre ve bedel üzerinden, 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1)İhaleye konu olan yerin ihalesi için...