06 / 07 / 2024

ankara kıranharmanı imar durumu

ankara kıranharmanı imar durumu

Ankara Polatlı İlçesi Kıranharmanı Mahallesi tp.269 ve 270 sayılı parsellerin Enerji Üretim ve Depolama Alanı olarak belirlenmesine dair 1/5000 Ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıktı

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

ankara kıranharmanı imar durumu Haberi

ankara kıranharmanı imar durumu


Ankara Polatlı İlçesi Kıranharmanı Mahallesi tp.269 ve 270 sayılı parsellerin Enerji Üretim ve Depolama Alanı olarak belirlenmesine dair 1/5000 Ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 15 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...