06 / 05 / 2024

ankara kuzey konutları

ankara kuzey konutları

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

Ankara ihtiyaç konutlarının şartları belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  tarafından maddi durumu iyi olmayan evli çiftlere ve 65 yaş üstü vatandaşlara kiralanacağı Mamak 400 konut için şartlar belirlendi. 

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kuzey Ankara 4. Bölge kura sonucu isim isim tam liste!

Kuzey Ankara 4. Bölge kura sonucu isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapıldı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Ankara Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde 4 açılış birden!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, ilçenin her noktasında vatandaşların hizmete kendi mahallelerinde yürüme mesafesinde ulaşabilmesi için yeni tesisler açmaya hız kesmeden devam ediyor.

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ Ankara Sincan Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan’da yaptırılacak 541 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde yer alan 250 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara’da konutun ortalama geri dönüş süresi 16 yıl!

Ankara genelinde konutların geri dönüş süresinin ortalama 16 yıl olduğu görülüyor. Endeksa verilerine göre Ankara’da 2+1 konutların geri dönüş süresi ortalama 13 yıl iken, 3+1 konutlarda bu oran 19 yıl olarak belirleniyor.

ankara kuzey konutları Haberi

ankara kuzey konutları

Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 konut kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen projede 106 adet konutun sözleşme dönemi devam ediyor. 


TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran 2016 gününe kadar uzatıldı. Projede sözleşmeler T. Halk Bankası A.Ş.  Pursaklar  Şubesi’nde...