29 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent kiralık

Ankara Mebuskent kiralık

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebuskent Karacakaya ödeme planı!

Mebuskent Karacakaya Ankara projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Mebuskent Evleri Ankara projesi bu yılın sonunda teslim edilecek...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Ankara'da Mebuskent’in bulunduğu bölge eğitim üssü oluyor!

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Ankara Mebuskent kiralık Haberi

Ankara Mebuskent kiralık


Ankara'nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkünde kumlan Mebuskent, 388.000 metrekarelik dev alan üzerinde 332 adet villa ile 602 dairelik 10 bloktan oluşan çok katlı konutları üe elit bir yaşam sunuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


120 ay sıfır faiz 

Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik AVM, 2 bin metrekarelik kapalı spor kompleksi, golf sahası, ilci adet yüzme havuzu, yürüyüş ve bisüdet yolları, açık hava dinlenme alanlan, süs havuzlan, otopark ve 7/24 kesintisiz güvenlik gibi çok sayıda hizmet yer alıyor. Aynca kuaför, acil durumlar için hazır bulunan eczane, çocuklannızın sosyalleşerek güzel ve eğlenceli vakit geçirebileceği kreş imkanı da bulunuyor. Aymor Gmp...