27 / 05 / 2024

Ankara Metal Kaplamacılar Sanayi Sitesi

Ankara Metal Kaplamacılar Sanayi Sitesi

Metal Kaplamacılar Komisyonu Başkanı Uğur Nimettepe "Ankara'ya yapılacak olan yeni sanayi sitesinden bahsetti...

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Ankara'da günübirlik kiralık evler huzur kaçırıyor!

Ankara'da emlakçılar tarafından günübirlik olarak kiraya verilen daireler bölgede gerginlik yaratıyor. Kiraya verilen evlerin fuhuş için kullanılması çevre halkının huzurunu kaçırıyor. 

Velux Ankara satışa çıktı! Yeni proje!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında yapımına başlanan Velux Ankara projesinde satışlar başladı. Projede evler 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Merkez Ankara projesi fiyatları!

Emlak Konut GYO ile Pasifik İnşaat imzası ile Ankara Yenimahalle'de 125 dönümlük alanda hayata geçirilen Merkez Ankara'da satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara projesi fiyatları ne kadar?

TOKİ Ankara Kuzeykent projesi kura sonuçları listesi!

TOKİ Ankara Kuzeykent'teki satışa çıkarılan 809 daireye tam 992 başvuru geldi. Projedeki daireler sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Ankara Kuzeykent projesi kura sonuçları listesi....

TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları 06.05.2019!

TOKİ tarafından Ankara Kuzeykent 5. Bölge'de satışa çıkarılan 809 daireye toplam 992 başvuru geldi. Projedeki dairelerin kura çekilişi yapılıyor. İşte TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları 06.05.2019...

TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge'de satışa çıkarılan 809 adet daireye 992 adet başvuru geldi. TOKİ Ankara Kuzeykent kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip olan Ankara Ankapark, kapılarını 25 Mart'ta açacak 

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapılar için yıkım kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Ankara Metal Kaplamacılar Sanayi Sitesi Haberi

Ankara Metal Kaplamacılar Sanayi Sitesi

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve ilgili kurumların yer gösterdiği ANKİSAD üyesi Metal Kaplamacılar arıtma, tesisli sanayi siteleri için yer seçimi çalışmaları yapıyor. İstanbul İkitelli Galvano Sanayi Sitesinin benzerini Ankara'da faaliyete geçirmek için çalıştıklarım anlatan Metal Kaplamacılar Komisyonu Başkanı Uğur Nimettepe, "Ankara Metal Kaplamacılar Sanayi Sitesi kalitenin ismi olacaktır, yüksek kapasitenin, seri üretimin ismi olacaktır, modem ve ful otomatik tesislerde yapılan metal kaplamanın ismi olacaktır, istihdamın ismi olacaktır. Ankara yeni bir sanayi sitesine en kısa zamanda kavuşacaktır" diye konuştu. 


Star...