05 / 07 / 2024

Ankara Milli Emlak satış ihalesi

Ankara Milli Emlak satış ihalesi

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından 8 gayrimenkul 9 milyon 240 bin 30 TL'ye satışa çıkarıldı...

Ankara Milli Emlak'tan 33.5 milyon TL'ye satılık 108 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 108 adet bağımsız bölüm 33 milyon 563 bin 600 TL'ye satışa çıktı.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL, 31 bin TL ve 38 bin TL'ye satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Tokat ve Ankara'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak'tan 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Artvin'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 40 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Ankara ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de İzmir'de KDV'den muaf arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve İzmir'de yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

14 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olma imkanı! Milli Emlak, 3 şehirde 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor!

Milli Emlak, Ankara, Erzurum ve Afyonkarahisar'da yer alan 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 92 bin TL'den başlıyor.

Ankara Milli Emlak satış ihalesi Haberi

Ankara Milli Emlak satış ihalesi

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü ankara ili, Etimesgut, Kahramankazan, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkulu  9 milyon 240 bin 30 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 5 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

tıklayın

1- Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların ; 05.10.2020 tarihinde hizalarında belirtilen saatinde;
Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kale Emlak Müdürlüğünce oluşturulacak Komisyonca;  Sıra nosu  (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)  olan taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi, sıra nosu (8) olan taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 51/g maddesi  (pazarlık usulü) uyarınca  irtifak hakkı ihalesi yapılacaktır.

2- İhaleye katılacak...