26 / 06 / 2024

ankara nallıhan arsa satışı

ankara nallıhan arsa satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'ya bağlı Nallıhan'ın Nasuh Paşa Mahallesi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı.

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

İstanbul ve Ankara'da 26 arsa satılacak!

İstanbul ve Ankara'da yer alan toplam 26 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihalesi 30 Ocak ve 1 Şubat'ta yapılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 19 arsa ile 2 dükkan ve 1 konutu satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

O ilde KDV'den muaf 4 arsa satılıyor! 38 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!  

Ankara Nallıhan Milli Emlak, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Davutoğlan Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

ankara nallıhan arsa satışı Haberi

ankara nallıhan arsa satışı

1. Ankara'nın Nallıhan'a bağlı Nasuh Paşa Mahallesi'nde 691 metrekare arsa satılacak. 29 Nisan 2008 saat 10.30'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 12 bin YTL olup arsadan 3 bin 600 YTL geçici teminat bedeli alınacak.

2. Ankara'nın Nallıhan'a bağlı Nasuh Paşa Mahallesi'nde 533 metrekare arsa satılacak. Tahmini bedeli 9 bin 500 YTL olan arsanın geçici teminatı 2 bin 850 YTL olarak belirlendi. İhale, 29 Nisan 2008 saat 10.30'da yapılacak.

3. Ankara'nın Nallıhan'a bağlı Nasuh Paşa Mahallesi'nde 600 metrekare arsa satışa çıkarıldı. 29 Nisan 2008 saat 10.30'da yapılacak...