01 / 07 / 2024

ankara necip fazıl kültür merkezi açılışı

ankara necip fazıl kültür merkezi açılışı

Mamaklı vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Başak Mahallesi’nde inşa edilen Necip Fazıl Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin düzenini bozmadı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Sultanbeyli’de yeni parseller askıda!

Sultanbeyli’de 1561'inci parselin Necip Fazıl ve Hasanpaşa mahallelerinde kalan kısmı askıya çıktı. İlçenin tüm mahallelesinde kadastro ölçümleri devam ederken, parseller tapu verilmeye hazır hale getirilecek.

ankara necip fazıl kültür merkezi açılışı Haberi

ankara necip fazıl kültür merkezi açılışı

Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden örneklerin sunulduğu 12 bin metrekarelik dev proje alanına sahip merkez, Mamak’ın gelişen silüetine ayak uyduruyor. Kültürel ve sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak olan tesiste kültür merkezi, aile merkezi, kreş, iki adet düğün salonu, 370 kişilik nikah salonu, konferans salonu, sergi salonları, havuzlu meydan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan okul öncesi eğitim merkezi ve çim amfi bulunuyor. İçerisinde kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılabileceği, sergilerin açılabileceği, kursların düzenlenebileceği salonların yer aldığı tesis modern ve nezih bir mekan olarak Mamaklılara hizmet verecek. Sevilen sanatçı Uğur Işılak’ın konser vereceği tesisin açılışı 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek.



Mamak’a geleneksel mimari ile modern mimarinin harmanlandığı bir şehir kimliği kazandırma arzusunda olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,...