04 / 05 / 2024

ankara numune hastanesi kapanması

ankara numune hastanesi kapanması

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Lokman Hekim Ankara Hastanesi, Lokman Hekim Üniversitesi'ne kiraya verildi!

Lokman Hekim Ankara Hastanesi'nin gayrimenkulü dâhil tüm sabit kıymetleri, Lokman Hekim Üniversitesine kiralanacak olup, hastanede onay tarihi itibariyle tüm çalışanlar da Lokman Hekim Üniversitesi'ne devredilecek...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

ankara numune hastanesi kapanması Haberi

ankara numune hastanesi kapanması

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği ve Medipol Grubu'na bedelsiz 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildiği iddiaları ortaya atıldı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Sibel Bahçetepe'nin haberine göre; Numune Hastanesi arazisi Medipol Üniversitesi’ne verildi. Bir başka iddia ise Ankara Sağlık Vadisi’nden Medipol Grubu’na bedelsiz 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildiği yönünde. Halk Bankası’ndan 350 milyon dolar, Ziraat Bankası’ndan 350 milyon dolar ve Vakıfbank’tan 200 milyon dolar düşük faizli kredi sağlanan Medipol Grubu’nun devletten bedelsiz aldığı araziye yatırım yapacağı duyumlar arasında. Bakan Koca, 12 Mart’ta yaptığı açıklamada Ankara’da bir Sağlık Vadisi kuracaklarını ve arazi işlemlerini de tamamladıklarını duyurmuştu. Numune Hastanesi’ne ilişkin iddiaları...