07 / 05 / 2024

ankara ofis yatırımları

ankara ofis yatırımları

Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı Hüsamettin Yılmaz: "Gayrimenkul danışmanları hukuksal hiçbir mevzuat altında değil. Doğru fiyatı tespit ettikten sonra mülk sahiplerine pazarlama garantisi veriyoruz." dedi

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

ankara ofis yatırımları Haberi

ankara ofis yatırımları
Hüsamettin Yılmaz SPK Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı Hüsamettin Yılmaz, gayrimenkul satışları konusundaki sorulan yanıtladı.Gayrimenkulde yüz yıllık geçmişi bulunan ve 2014 yılı dünya sıralamasında zirvede olan Coldwell Bankerde Gayrimenkul Danışmanlığı yapan Yılmaz, herkesin çok yakınında bir gayrimenkul danışmanı olduğunu ancak insanların bunu fark edemediğini söyledi. Danışmanların sadece ev gösterecek ve bulacak kişiler olmadığını belirten Yılmaz, doğru adresin kurumsal gayrimenkul tırmalan olduğunu aktardı. 


HUKUKSAL MEVZUAT YOK

 Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Yılmaz, sektörün sıkıntıları olduğunu vurguladı. Bu potansiyeli elinde tutan danışmanlann, hukuksal hiçbir mevzuat altında olmadığına dikkat çeken Yılmaz, "Emlakçiliği herkes yapabilir. Bir şekilde hiçbir şeyi yapmayan, birazcık çevresi olan insan adresi belli olsun diye ufak bir ofis açıp faaliyet gösterebiliyor. Hiçbir garantileri ve sorumlulukları yok" dedi. 


PORTFÖYÜMÜZ GENİŞ

 Gayrimenkul danışmanları ile...