05 / 05 / 2024

ankara ons inşaat projeleri

ankara ons inşaat projeleri

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ankara'da inşaat firmalarının faaliyetleri durdurulmayacak! 

Ankara'da 1 Mayıs saat 00:00 ile 4 Mayıs saat 00:00 arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmaları faaliyelerini sürdürebilecek...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

ankara ons inşaat projeleri Haberi

ankara ons inşaat projeleri


Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlarıyla satışa sundu. Toplam 992 daireden oluşan, Opis Şirketler Grubu bünyesindeki Ons İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, 2014'ün son çeyreği olarak planlanan lansman dönemini yoğun ilgi sebebiyle mayıs ayma çektiklerini ifade eden Ons İnşaat Grubu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, 992 rezidence ve 41,43,45 katlı toplam 3 bloktan oluşan Ons İncek Recidence'ta 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunduğunu söyledi. 15 Haziran'a kadar 1+1 daire tipinde, 40 bin lira peşinatla, ara ödeme yapılmadan aylık 1900 lira taksitle ev sahibi olmanın mümkün olduğu belirtildi. 



Türkiye...