16 / 05 / 2024

ankara ostim alınteri plaza dükkan fiyatları

ankara ostim alınteri plaza dükkan fiyatları

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş, Ankara Ostim Mahallesi' nde yer alan 2 adet dükkanı 3 milyon 472 bin 881 TL' ye sattı...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Ankara Çankaya'da metruk binalar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığının suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk mekanların yıkılması talimatı üzerine Ankara'da çalışmalar başladı. Çankaya Çiğdem Mahallesi Şirindere Vadisi'ndeki metruk binaların yakımı yapıldı.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

ADÜAŞ 3 ildeki 3 gayrimenkulü özelleştirecek!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Zonguldak ve İzmir'de yer alan 3 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor...

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

ADÜAŞ Kütahya'daki 31 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kütahya'daki 31 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

ADÜAŞ 4 ildeki 7 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, 4 ildeki 7 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri ayrı günlerde yapılacak..

ADÜAŞ 4 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul, İzmir, Konya ve Zonguldak'taki 6 gayrimenkulünü özelleştiriyor. İhaleler 20- 21 ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

ADÜAŞ 5 ildeki 9 gayrimenkulünü satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul, Konya, Eskişehir, Samsun ve Zonguldak'taki 9 gayrimenkulünü satıyor..

İzmir-Ankara YHT çalışmaları son sürat devam!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi'nde çalışmalar devam ediyor

Kütahya Parmakören'deki 109 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kütahya Parmakören'de yer alan 109 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için 5 Mayıs'a kadar başvuru yapılabiliyor..

ankara ostim alınteri plaza dükkan fiyatları Haberi

ankara ostim alınteri plaza dükkan fiyatları


Ostim Endüstriyel Yatırımlar tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKUL

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : OSTİM MAHALLESİ, 2 ADET DÜKKAN BRÜT TOPLAM 830 M2

Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 14.08.2013

Toplam Satış Bedeli : 3.472.881,36.-TL

Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 19,29

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : 1,49

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 215,03

Satış Koşulları : PEŞİN

İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 31.12.2013

Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : ÖZ KAYNALRIN GÜÇLENDİRİLMESİ

Elde Edilen Maddi Duran...