28 / 07 / 2024

Ankara Park Hayat fiyatları

Ankara Park Hayat fiyatları

İşmen İnşaat imzası ile Ankara'da hayata geçirilen Park Hayat İncek'te 3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den başlıyor..

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Park Hayat İncek fiyat listesi!

İşmen İnşaat imzası ile Ankara'da hayata geçirilen Park Hayat İncek'te 3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den başlıyor..

Park Hayat İncek nerede?

Park Hayat İncek projesi, İşmen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blok halinde yükseliyor..

Park Hayat İncek'te indirim fırsatı! Yeni proje!

İşmen İnşaat tarafından Ankara'nın İncek İlçesi'nde hayata geçirilen Park Hayat İncek projesinde 4+1 dairelere özel yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor..

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi… Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara’da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.

Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2019'da yapılacak!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara'da hayat geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje teslimleri 2019'un sonu olarak planlanıyor.

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Ankara Park Hayat fiyatları Haberi

Ankara Park Hayat fiyatları

Park Hayat İncek Evleri, Ankara İncek'te Mogan Gölü'nün karşısında yükseliyor. Toplam 60 daireden meydana gelen proje 2 blok halinde yükseliyor.

Blokların biri dikey 19 katlı ve diğer yatay 6 katlı olarak dizayn edildi. Projede A blokta 36 daire, B-C yatay blokta ise toplamda 24 daire yer alıyor.

toplam arsa alanı ise 6 bin 430 metrekare olarak belirlenen projede büyüklükleri 150 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon, dubleks ve tripleks seçenekleri sunuluyor.

3 bin 354 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılan projede ayrıca her daire için 8-15 metrekare aralığında kapalı bir depo da ve 95 araçlık kapalı otopark alanı da bulunuyor.

Park Hayat İncek fiyat listesi

3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den,