02 / 05 / 2024

Ankara park projeleri

Ankara park projeleri

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana her yaştan vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.

Ankara Yenimahalle'ye 7 yeni park!

Başkentin oksijen deposu Yenimahalle yeşil alanda rekora koşuyor. 3 Milyon Metrekare yeşil alanıyla hem ilçe sakinlerine hem de il geneline nefes olan Yenimahalle’de 3 hafta içinde 7 yeni park daha hizmete giriyor.

Ankara Hıdırlık Tepesi Parkı’nın temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı’nda Hıdırlık Tepesi’nde yapılacak Parkın Temel Atma Töreni’ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih, ilçede yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

Çankaya Yaşamkent'e dev park inşa edilecek!

Toplam 11 bin 928 metrekaresi yeşil alandan oluşan dev park, 455 yapraklı, 500 ibreli ve 3 bin 720 çalıdan oluşan 5 bin 556 bitkiyle süslenecek...

Ankara'ya 18 yeni park yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, 18 dev parkı daha Ankaralıların hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Parkların devreye girmesiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 yılda toplam 384 parkı Başkent'e kazandırmış olacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Melih Gökçek Ankara'daki projeleri inceledi!

Ankara’da yapım aşamasındaki projeleri tek tek gezerek yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Ankara park projeleri Haberi

Ankara park projeleri


Yenimahalle  Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana her yaştan vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.


İlçe sınırları içerisinde yapılan incelemeler neticesinde mahallelerde park yapımına müsait alanların tamamını tespit eden ve bu alanlara modern parklar inşa eden Yenimahalle Belediyesi, Başkent’in en yeşil metropolü olmaya devam ediyor.


İlçede ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen alanlarda yürütülen park yapım çalışmalarında, çocukların güvenli şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor aletleri, oturma grupları, bisiklet ve yürüyüş alanları bulunuyor.


Yemyeşil bir mahalle


Turgut Özal Mahallesi’nin çehresini değiştirecek park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahallelilerin yeşil alan konusunda çok şanslı olduğunu söyledi.

Önümüzdeki günlerde parkı hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Yaşar, “Parkımız sitelerin arasında kalan çok...