03 / 05 / 2024

Ankara patlama

Ankara patlama

Ankara Altındağ'da tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide meydana gelen patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Ankara'da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara Altındağ'da tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide meydana gelen patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Kazan'da çimento fabrikasında patlama: 3 ölü 2 yaralı

Ankara'nın Kazan ilçesinde bir çimento fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi öldü, 2 işçi de ağır yaralandı. Patlama sonrası çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Ankara Ostim'de patlama!

Ankara Ostim'deki LPG montaj atölyesinde meydana gelen patlamada 5 kişi yaralandı. Saat 19.30 sıralarında gaz sıkışması sonucu oluşan patlamada, yaralananlar hastanelerde tedavi altına alındı.

Ankara'da lüks konut patlaması!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Ankara, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirleri geri bıraktı. Türkiye genelinde 2014 yılının son 10 ayında toplam 993 bin 168 konutun satışı gerçekleşti.

Ankara'da lüks konut projeleri arttı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Ankara, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirleri geri bıraktı.İnşaat sektörü, 2014 yılını da aynı başarıyla kapatmayı hedefliyor.

Ankara, konut sirkülasyonunda rakiplerini geride bıraktı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Başkent, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirlerden öne çıkıyor. Ankara, konut sirkülasyonunda rakiplerini geride bıraktı.

Ankara'da patlama çok sayıda yaralı var!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi...

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi!

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi. Ankara Valiliği: "Karbondioksit yüklü tankerden boşaltma yapıldığı hortumunun basınçtan dolayı patlaması sonucu 3'ü ağır 5 kişi yaralandı" dedi.

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi!

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi. Ankara'da OSTİM sanayi sitesinde patlama meydana geldiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

TOKİ, Ankara Macunköy'de 402 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Macunköy'de 402 adet konut yaptıracak

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

Ankara patlama Haberi

Ankara patlama

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara'nın Altındağ ilçesinde tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide yaşanan patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Anadolu Ajansı muhabirinin aldığı bilgiye göre, tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının devam ettiği Gültepe Caddesi'ndeki boş arazide kayaları parçalamak amacıyla kullanılan "jel" tipi patlayıcı kontrolsüz şekilde infilak etti.

Patlamada sahaya patlayıcı döşendiğinden haberi olmadığı öne sürülen ve bugün işe başladığı bildirilen Hayrettin B. hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Aktındağ'daki olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Hayatını kaybeden işçinin cenazesinin çıkarılmasının ardından arazide başka patlayıcı olup olmadığının araştırılacağı belirtildi.

Olayla ilgili inşaat firması yetkililerinin,...