23 / 07 / 2024

ankara polatlı çöp ev

ankara polatlı çöp ev

Polatlı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine Kurtuluş Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'ndeki Remzi Dostay’a ait evde temizlik çalışması başlattı. Ekipler 85 yaşındaki kişiye ait evden 16 ton çöp çıkarttı.

Dolar için flaş 37 TL açıklaması. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı

Dolar kurunda yeniden zirvenin yaşanmasının ardından dolarla ilgili açıklamalar da gündem olmaya başladı. Dolar kuru hakkında yapılan 37 TL açıklaması da gündeme oturdu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı.

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan başkentte 96 bin TL'ye satılık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış bedeli 96 bin TL olarak açıklandı.

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

O ildeki 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 20 adet 3+1 ile 1 adet 4+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

ankara polatlı çöp ev Haberi

ankara polatlı çöp ev



Polatlı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine Kurtuluş Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'ndeki Remzi Dostay’a ait evde temizlik çalışması başlattı. 


İki yıldır atılmayan ve çevreye rahatsızlık veren çöpleri koku maskesi takarak çıkaran belediye temizlik ekipleri, evi 5 saatlik çalışma sonunda boşalttı.


Evinin temizlenmesine direnen Remzi Dostay’ı, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Tevfik Yavaş, polis ve zabıta memurları ikna etmekte zorlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, evde biriken yaklaşık 16 ton çöpü 2 kamyonla şehir çöplüğüne taşıdı. 

Yaklaşık 5 saat süren evsel atıkların taşınması sonrasında Remzi Dostay’ın evi, ekiplerce dezenfekte edildi.


Muhtar Tevfik Yavaş, akli dengesi yerinde olmayan Dostay'ın sürekli topladığı çöplerin kötü kokusundan komşuların rahatsız olduğunu ifade ederek, Dostay’ın tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.


 Yavaş, "Remzi amca, burada her sene çöp ve evsel atıkları topluyor, biriktiriyor....