08 / 05 / 2024

ankara saat kuleleri

ankara saat kuleleri

Büyükşehir Belediyesi'nin, başkent ile ilçelerindeki 52 farklı meydan ve kavşağa yerleştirdiği estetik görünümlü saat kuleleri bakımdan geçirilip temizlikleri yapılarak bahara hazırlandı.

Ankara'ya uydudan güncellenebilen saat kuleleri yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ve bağlı ilçelerindeki değişik meydan ve kavşaklarına estetik görünümlü ve uydu aracılıyla güncellenebilen saat kuleleri yerleştiriyor. Kulelerden değişik noktalara toplam 52 adet yapılacak....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

Sinan Aygün 3 saat boyunca rüşveti anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, başkentteki TOGO Kuleleri’nin inşaatı için kendisinden 25 milyon lira istediğini iddia eden eski CHP milletvekili Sinan Aygün, üç saat boyunca rüşveti anlattı.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

Samsun-Ankara arası YHT ile 2 saat olacak!

Samsun-Çorum-Ankara Hızlı Tren Projesi'nin detayları şekillenmeye başladı. Dev proje ile Samsun-Ankara arası 2 saat olacak...

Ankara'daki saat kuleleri bakımdan geçiriliyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin, başkent ile ilçelerindeki 52 farklı meydan ve kavşağa yerleştirdiği estetik görünümlü saat kuleleri bakımdan geçirilip temizlikleri yapılarak bahara hazırlandı.

Hız yuvarları ile İstanbul-Ankara arası yarım saat olabilir!

Bildiğimiz gibi basınçsız tren ya da basıncı alınmış tüp aksamlı tren olarak da bilinen hız yuvarları, saatte 1300 kilometre hıza ulaşabiliyor. Türkiye'ye geldiğini düşünürsek İstanbul – Ankara arası yaklaşık yarım saat olacak.

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

Ankara Bulvarı 13 saat sonra ulaşıma açıldı!

Başkentte sürücülerin büyük tepki gösterdiği Ankara Bulvarı’nın ulaşıma kapatılması, mahkemeden döndü. Gece yarısı kapatılan yol, 13 saat sonra nöbetçi mahkemenin kararıyla ulaşıma açıldı.

Belediyeler saat kulesi inşaat yarışına girdi!

TÜRKİYE’de Belediyeler saat kulesi yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl yerel seçimler öncesinde şehrin 52 noktasına birden yapma projesiyle gündeme gelen saat kuleleri, altın günlerini yaşıyor.

ankara saat kuleleri Haberi

ankara saat kuleleri

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından çevre ilçeler de dahil olmak üzere önemli meydan ve kavşakların tarihine ve kültürel yapısına uygun mimariye sahip 52 saat kulesine yenilerinin ekleneceğini ifade eden yetkililer, "Zamanla yıpranan mekanik parçalarını değiştirdik, onarımlarını yaptık ve kışın kirinden arındırdık" dedi.



Sabah...