29 / 04 / 2024

ankara satılık dükkanlar

ankara satılık dükkanlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya Portakal Çiçeği mevkiinde yer alan 25 adet dükkanın ihalesini 14 Mart 2013 tarihinde yapacak...

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

ankara satılık dükkanlar Haberi

ankara satılık dükkanlar


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya Portakal Çiçeği mevkiindeki 25 adet dükkanın ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 14 Mart 2013 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye ENCÜMENİ’nce yapılacak.


İhale detayları için