05 / 05 / 2024

Ankara Savunma Sanayi İhtisas OSB

Ankara Savunma Sanayi İhtisas OSB

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Ankara’yı ARGE ve inovasyonda İstanbul’un önüne geçiren alan savunma sanayi. Ankara’da Savunma Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kuruyoruz" dedi.

Mst Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Canmert ve Mete Yakın ortaklığında kuruldu.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

ASELSAN son 4 yılın zirvesine yerleşiyor!

ASELSAN, ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak bilinen "Defense News Top 100"de 2022 verilerine göre 47’nci sıraya kadar yükseldi. Yeni sipariş konusunda başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyan ASELSAN, bu süreçte 1 milyar 159 milyon dolarlık yeni sipariş aldı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

İş fırsat arayanlar dikkat! Baykar'a girmek için bugün son gün

Türkiye’nin savunma sanayi şirketlerinden olan, insansız hava araçları tasarımı ve imalatını gerçekleştiren Baykar Teknoloji, 2023 yılı yaz dönemi staj başvuruları 5 Şubat Pazar günü bitiyor. İşte tüm detaylar...

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Unisav Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Unisav Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Unisav Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara Savunma Sanayi İhtisas OSB Haberi

Ankara Savunma Sanayi İhtisas OSB

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, HAVELSAN İş Ekosistemi Buluştayı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Işık, ülkelerin önceliklerini belirleyen bazı faktörlerin olduğunu belirterek, “Türkiye öyle bir coğrafyada bulunuyor ki bunu olumlu bir bakış açısıyla değerlendirirseniz, geçen gün Sayın Başbakanımız üniversite açılış dersinde ifade etti; ‘Dünya bir tek küresel devlet olsaydı, hiç kuşkusuz başkenti İstanbul olurdu.’ Bu kadar dünyanın merkezindeyiz ama bu bir başka açıdan da bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir ülkede yaşıyoruz anlamına geliyor” diye konuştu.


"Güçlü ordunuz varsa size kimse yan gözle bakamaz"


Böyle bir ülkede önceliklerin olması gerektiğini ifade eden Işık, şunları söyledi: “Hiç kuşkusuz güvenliğinizdir. Eğer bulunduğumuz bölgede güçlü bir savunma gücüne sahip değilseniz, o zaman bu bölgede kalıcı olmanız çok mümkün değil. Türkiye bir çözüm süreciyle, uzun...